Hamartiltakene og Kirkens Sosialtjeneste er ute med et nytt sett med låter. Den femte «Tett på Hamar»-plata er spilt inn i Studio 19, og musikerne byr som vanlig på både sjarm, varme og gode musikalske opplevelser. På aktørlisten finner man både profesjonelle og uetablerte musikere, og med hele 19 spor får man mye musikk for pengene. Christina Jacobsen er blant artistene som bidrar med store høydepunkter, men her biter samtlige musikere godt fra seg. «Tett på Hamar» byr dessuten på god variasjon. Albumet er produsert i oppdrag fra Kirkens Sosialtjeneste, og selve lanseringen blir markert med konsert i Klubbscene Rolf Jacobsen 16.12.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.