Island

Brødrene Howard og Guy Lawrence er tilbake med nok et album som mest sannsynlig kommer til å prege verdens nattklubb-scene. «Caracal» er den engelske DJ-duoens andre album, og består av 11 ulike låter som alle kommer med dansbare rytmer inkludert. Som glasur på kaken har de fått med seg en rekke velkjente artister til å bidra på hver sin låt som gjestevokalister. Lorde, Sam Smith og Gregory Porter er blant sangerne som bidrar på en positiv måte. Duoen har kanskje litt for greie på house-sjangeren, og flere av låtene oppfattes som litt vel oppskriftsmessige. Her finner man ikke mye originalitet eller oppfinnsomhet, men det betyr ikke at musikken ikke fungerer.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.