Nuclear Blast / Sony Music

De belgiske hardrockerne i Diablo Blvd er ute med sitt tredje album, og dette er deres første albumutgivelse på Nuclear Blast-labelen. Diablo Blvd er sammenlignet med både Danzig og danske Volbeat og de som har forkjærlighet for Volbeat vil nok også finne Diablo Blvd og deres lydbilde tiltalende. Her snakker vi om hardrock med massiv trommelyd og store riff. Det er det som er det største problemet med albumet; at det mangler en egen identitet. «Son Of Cain» står frem som et av høydepunktene på albumet, men ellers er det få låter som skiller seg ut. Det blir for generisk og for lite særpreg i lydbildet til at man blir fenget av «Follow The Deadlights».

Omtalt av David Jønsson

Terningkast 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.