Band: A Perfect Circle

Album: Eat the Elephant

Vurdert: Fans av den amerikanske vokalisten Maynard James Keenan er trolig smurt med et tykkere lag tålmodighet enn de fleste. Mens hans mest kjente band, Tool, i skrivende stund jobber med sitt første album siden 2006, slipper han nå sammen med supergruppa A Perfect Circle endelig oppfølgeren til «Emotive» fra 2004. Siden den gang har ikke bandet blitt mer fremmed for eksperimentering og sjangerblanding, og leverer sin kanskje mest varierte plate til nå. Det er ikke direkte nyskapende, men det fungerer ypperlig. Bandets signatur i gotisk alternativ-metal skinner gjennom som en rød tråd, og albumet oppleves gjennomarbeidet og helstøpt.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.