2016 gikk over alle forventninger for Oslo-rapperen Cezinando. Han høstet to spellemannpriser og hentet hjem en P3-gull-pris for debutalbumet «Barn av Europa». Mange har allerede pekt ut Cezinando som den neste store norske artisten, og med singelen «Håper du har plass» følger Cezinando opp sin egen suksess med en ny kremlåt. Han behandler sin egen stemme på en særegen og effektiv måte, og med markerte konsonanter preges formidlingen av en form for stakkato som nærmest spikrer ordene inn i lytteren. Tekstlinjene forteller en personlig og desperat historie om et forhold som skranter, og artisten har gjort en glimrende jobb med selve komposisjonen. En rolig innledning avløses av et mektig og vakkert refreng som fenger. resultatet er følsomt, stilrent, moderne og classy.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.