Band: deLillos

Album: Utenom (2)

Vurdert: deLillos fortsetter i sin klassiske, snille og behagelige stil. Det norske bandet har utgitt en serie med fire album, titulert «Utenom». Albumet består av 10 lydspor, med allmenne og enkle sangtitler. Jeg synes at deLillos har produsert en søt og fin plate, og at den enkle bruken av instrumenter i lydbildet passer godt til tekster og tematikk. Flere av låtene er kjærlighetssanger, med simpel tekst og fengende melodier. Det funker spesielt godt for deLillos, av en eller annen grunn som sikkert har noe å gjøre med bandets besetning og sjarm. Jeg anbefaler plata til dager med sol og piknik i parken.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.