Rattle That Lock, Sony Music

Den gitarlyden gjenkjenner man umiddelbart. Som forventet, er det et behagelig lydbilde på «Rattle That Lock», produksjonen er delikat og Gimour får skinne med gitarspillingen sin. Litt «gubbete» altså, uten at det er noe negativt. Den småjazzete «Dancing Right In Front Of Me» står frem som ett av høydepunktene, mens «In Any Tongue» får nok fram noen smil hos Pink Floyd-fansen. «Rattle That Lock» er et stykke solid håndverk hvor verken Gilmour overrasker eller skuffer, men han leverer varene. Det er ingen tvil om at fansen kommer til å like dette albumet.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.