Sony Music Entertainment

Året 2016 var knapt i gang da verden fikk beskjed om at en av musikkens store profiler hadde gått bort. Med «Legacy» samles 38 av David Bowies mest kjent låter under samme cover. Sporene er satt opp i kronologisk rekkefølge, og albumet starter allerede i 1969 med «Space Oddity» fra albumet «David Bowie». Deretter følger slagere fra ikoniske album som «Hunky Dory», «The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars», «Young Americans» før ferden ender opp med to låter fra artistens siste utgivelse «Blackstar». En solid samleplate med legenden Bowie.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.