Jansen Plateproduksjon

Det er ikke mange månedene siden Kvammen albumdebuterte med «Fremad I Alle Retninga», men har allikevel en ny 4-spors EP klar, selv med mye turnering og oppstyr etter debuten. «1988 EP» (med klare nikk til Taylor Swift både i tittel og omslag) fortsetter den fine formen fra albumet, men viser oss også en artist som er breddfull av selvtillit og som ikke er redd for å leke litt med formen. «Fuck Deg, Helsing 90-talet» varierer fra den vante Kvammen-formelen, ved å være en tempofylt låt med en melodi som fester seg etter en lytt. «Om Ikkje No, Når?» og «Requiem For Eit Rasshøl» er mer slik som vi er vant til høre ham, såre sanger med tekster fylt med ironi og snert.

Omtalt av David Jønsson

terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.