Jansen plateproduksjon

Daniel Kvammen fra Geilo byr på en storhet av et album i form av «Fremad i alle retninga». Etter artistens singler «23. Desember» og «Du fortjener en som meg», har det blitt visse forventninger til artistens første album. Disse innfris allerede ved albumets første toner, og det er en viderekommen og erfaren artist vi møter, selv på debutskiva. «Fremad i alle retninga» er en spennende introduksjon på alle måter, og det jo litt ekstra innbydende og ærlig når det kommer fra en artist som bruker sin egen dialekt aktivt i låtene. Kvammen byr på solide og spennende viser inspirert av kjærlighet, livet og spesielt naturen og hjemstedet Geilo.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.