Med EP-en «Tie A Knot On The Rainbow» er Dè Gloom ute med bandets førsteutgivelse.

Gruppen beskriver seg selv som et Deglumband, og med tanke på bandets sterke tilhørighet til Deglum gård i Furnes er dette særdeles urbant og moderne. Bandet treffer bredt med sine gitarbaserte, rocka poplåter, og Mathias Rybergs behagelig vokal i front gjør dette til særdeles lettspiselige saker.

Les alle HAs cd-anmeldelser her!

Platas seks låter byr på god variasjon, men man opplever allikevel en form for kontinuitet. Her ligger nemlig tre pulserende gitarer som en forfriskende, rød tråd gjennom hele plata. Høydepunkter er det flere av, men «Wistful Smile» og «Lavish/Loveish» bør allikevel nevnes spesielt.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

OGSÅ MED PÅ HAs UHØRT

Dè Gloom er også deltakere i HAs Uhørt - musikkvideomønstringa som pågår akkurat nå! Vil du at Deglumbandet skal spille i Hamar Kulturhus 20. november - som oppvarming for Turboneger? Da må du gå inn og stemme på dem. Alle de ni deltakervideoene ser du her!

Les også
KULTUR CD-anmeldelse: "Kjære vennen min"
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.