Artist: Martila feat. Steinar Albrigtsen

Låt: The Pale And The Storm

Vurdert: Når to legender i hver sin sjanger møtes blir det ofte topp, men også like ofte flopp. «The Pale And The Storm» heller mer i mot en flopp enn en topp.

Låta er 11 og et halvt minutt lang. Det blir fort veldig lenge. Det hjelper ikke at låta avsluttes med en heftig gitarsolo når man har mistet konsentrasjonen for flere minutter siden.

Produksjonen er billig, lydbildet er kaotisk og hele verket låter litt uinspirert. Det er synd at det låter som det gjør, for konseptet er gøyalt, spesielt når det i tillegg til en countryartist på vokal hentes inn en på trekkspill. Beklager Martila, dette låter slettes ikke slik det burde.

Omtalt av Henrik Langgård

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.