Warner

Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen har gjort det litt lettere for både seg selv og oss andre ved å bare kalle seg for Coucheron. Askergutten er en del av nye norske DJ/elektronikabølgen som vekker oppsikt i både inn- og utland, sammen med for eksempel Kygo og Matoma. Coucheron skiller seg ut ved å ha mer fokus på popelementet i låtene. Selv om det er fokus på det dansbare, merker man at Coucheron har et godt øre for de fengende melodiene, som for eksempel på «Chameleon» og «Ruby». Det er også noen elementer fra moderne fransk dansemusikk her. Spennende og lovende saker fra den unge herren med det lange navnet.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.