Men allerede mandagen etter var Contrazt tilbake, denne gangen med albumslipp. «Hælj» er deres tiende studioalbum, og som tittelen forteller, er det gjerne dans på lokalet det handler om. Contrazt har siden starten i 2005 rukket å bli ett av Norges mest populære og ettertraktede danseband med rundt 70 konserter i året.

Og med låtene på «Hælj» viser Contrazt i stor grad hvorfor de er så populære hos et stort publikum. For Contrazt kjenner sin sjanger til bunns, som også innebærer at de kan utnytte mulighetene og bredden i den fullt ut. Mange har sine fordommer mot dansebandmusikken, men Contrazt sørger for å imøtegå flere av den.

Det virker enkelt, men effektivt, og med full kontroll over virkemidlene. Og Gro Anita Johansen i front stiller som alltid med fengende driv og smittende humør.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.