Rock Tower Records

Musikken blomstrer i Brumunddal, og etter fjorårets utgivelse av EP-en «End Of Sorrow», er karene i Communion of Souls nå aktuelle med sitt selvtitulerte debutalbum. Johannes Hulleberg, Knut Pram, Karl Olav Nordengen, Affen Eitrheim og Torbjørn Dybsand er tydelige på at de lar seg inspirere av rocken fra gullalderen på 70- og 80-tallet, men for meg virker det som at de har plukket ut det beste fra samtlige tiår med rock og metal. Bandets riffbaserte låter preges av en imponerende god powervokal, og bak kan man registrere en kreativ batteriseksjon som bruker hele trommesettet. Med en solid bunke av fengende og velproduserte låter, er dette en meget god førsteutgivelse.

Omtalt av Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.