Sony Music Norway

Comet Kids nye album, «Halley», kommer rett etter en lengre turné som support for OnklP og Slekta. Albumet passer godt med Comet Kid slik vi har lært oss å like dem fra tidligere materiale. Her blandes folk og rock på en god måte, og selv om noen av de nye låtene framstår som rocka til tider, er de samtidig meget behagelige å høre på. «Halley» er et flott og variert album, som med sine ni låter bør treffe et bredt publikum. Tittelsporet Halley avslutter albumet på en herlig, instrumental måte, etter omtrent en halvtime med nydelige vokaler og instrumenter i et eminent samspill.

Omtalt av: Ole Kristian Haagenrud

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.