Øra fonogram

Lett livsfilosofi og søte små sanger om kjærlighet står i sentrum for Charlotte Audestads andre album, halvannet år etter debuten med «På feil side av vei'n». Allerede tittelen på årets album «Livet e for kort te å bare ha det greit» forteller at vi bare lever en gang, og da er oppgaven å gjøre mest mulig ut av det. Ikke så originalt akkurat, og tekstene er heller ikke oppsiktsvekkende gode, men det er hederlig nok, friskt og lett, uten å skape den helt store entusiasmen. «Jeg må kjenne at jeg lever for å bli inspirert til å skrive», sier Charlotte, men samtidig er det sannsynligvis tekster som mange vil kunne kjenne igjen egne tanker og følelser i.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.