Det legges opp til et todelt arrangement, som toppes med konsert med CC Cowboys mot slutten av kvelden.

På første del av gallaen blir det utdeling av ulike priser, med Ola Stenberg som konferansier, ifølge Storhamars hjemmeside. På denne delen blir det underholdning med Thosebricks, vinner av TV2s The Stream-konkurranse.

På andre del av gallaen er det CC Cowboys som overtar scenen. Billettsalget starter i dag torsdag, og det vil ifølge arrangøren være mulig å kjøpe billett bare til konserten.

Dermed begynner østfoldingene i CC Cowboys å bli stuevarme på Storhamar. For det er bare en måned siden de deltok på Idrettsgallaen samme sted. I 2015 spilte de på Tømmerstock i Brumunddal, der de var hovedartister på lørdagskvelden. Og igjen kan det ligge an til gjenhør med kjente låter. Da CC Cowboys sommeren 2014 spilte et tjuetalls konserter rundt omkring i Norge, uttalte Magnus Grønneberg: «Det er et luksusproblem, at vi nesten har for mye å ta av. Selvfølgelig er det noen låter vi føler vi må spille, fordi publikum forventer det. Det er alltid noen som ønsker å høre for eksempel «Tigergutt», og da har vi ikke tenkt å skuffe dem. Når vi drar på turné skal vi underholde publikum og oppfylle ønskene deres, ikke være sære på hva vi spiller. Det kan vi være i studio.»

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.