Warner

Magnus Grønneberg har i løpet av CC Cowboys 25 årige historie markert seg som en av landets beste låtskrivere, noe han bekrefter på bandets 10. studioalbum. Grønneberg har de siste årene drevet med ting litt utafor bandet, men denne gangen virker han 100 % fokusert og det gjør «Til det blir dag» til et av bandets beste album. Bandet rocker ikke like hardt og energisk lenger, det hele er dempa med fokus på sterke tekster og gode melodier. Tilbakelente «Du som klemmer på mitt hjerte» har versert en stund på diverse radiokanaler og strømmetjester, og den har skapt forventninger. Og kvartetten innfrir til det fulle med låter som «Livet ut», «Magisk» og «Alle vet ingenting om oss».

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.