Sony

Underwoods reise fra Idol-vinner til en stor countrystjerne med over 50 millioner solgte album på verdensbasis, har vært en av de store suksesshistoriene til Idol, om ikke den største. Som med flere innenfor sjangeren (f.eks Taylor Swift), blir countrydelen i lydbildet stadig mer utvasket. Det er snakk om popmusikk med skyhøyt produksjonsbudsjett med et lite hint av country. Underwood er best når både hun og produksjonen er tonet ned, som for eksempel «Like I’ll Never Love You Again», som er en kjempefin låt. Selv om tittelen på albumet gjerne vil oss til å tro at Underwood er en stor historieforteller, er det ikke mange bevisene på at hun er det.

Omtalt av David Jønsson

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.