Folkemusikeren Camilla Granlien er bosatt på Lillehammer, men er født og oppvokst på Hamar. Artisten, som har en bakgrunn som vokalist i metal-bandet Skrekk, viser seg her fra en langt mer rolig side.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

Låtene er satt sammen av gamle stubber, ballader, skillingsviser og religiøse folketoner, og det er Granlien selv som har klippet og limt i tekstene. Folketonene innpakkes på originalt vis med av elementer fra jazz, men det er allikevel Granlien som styrer det hele. Resultatet er utrolig vakkert.

Opplevelsen blir etter hvert noe ensformig, og kanskje gjør dette albumet seg best i små doser. Dette er allikevel særdeles imponerende håndverk fra folkemusikeren.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.