Vestkyst Records

Sommeren er en ypperlig tid til å oppdage ny musikk som man kanskje ikke ville ha fått nyss om ellers og Caddy er et flott eksempel på det. Caddy er enmannsbandet til Tomas Dahl som har en bakgrunn fra blant annet The Yum Yums og Turboneger. På «The Better End» ivaretar Dahl powerpopteften fra The Yum Yums på en ypperlig måte. Her er det noen enestående poplåter og slående powerpopakkorder som kan minne om Teenage Fanclub, Big Star og Beach Boys. Et annet referansepunkt er Euroboys sin moderne klassiker «Soft Focus». «Wherever You Go» har blitt spilt utallige ganger i sommer og er min soleklare kandidat til årets sommerhit.

Omtalt av David Jønsson

terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.