BMG Rights Management / Sony

Bryan Ferrys fjortende soloalbum etter Roxy Music viser en artist som både er tro mot sin egen, velkjente stil - og moderne på samme tid. Ferrys karakteristiske stemme bades nærmest i en miks av 70- og 80-tallssound, som likevel ikke føles utdatert. Åpningen, «Loop de li» og den funky tittellåta «Avonmore» peker seg fort ut som favoritter, med framoverlente lokomotiv-groove. Dette er musikk du kan kjøre fort i bil med! Her er åtte nye låter, samt en cover av musikalklassikeren «Send in the clowns», som den classy vokalisten virkelig gjør til sin egen, og i tillegg den atmosfæriske «Johnny&Mary» som er et resultat av Ferrys samarbeid med den norske dj'en/produsenten Todd Terje. Bør spilles høyt.

Omtalt av Anne Ekornholmenterning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.