Jansen

Jeg husker godt da Lionheart Brothers var det heiteste, nye bandet i Trondheim. De var talentfulle, hadde riktig sound og var klare til å ta over verden, i hvert fall Norge. Det gikk selvsagt ikke helt som planlagt, Forsgren byttet ut Trondheim med Oslo og ble stadig mer interessert i studioets tekniske aspekter. «Narcissus» er stormannsgalskap i albumform, store temaer og store arrangementer med blåsere og strykere preger låtene. Resultatet er slående, produksjonsmessig er det lenge siden jeg har blitt så imponert. «In A Time When God Was One» er en fantastisk poplåt, mens den 12 minutter lange «Tired Of The Sun» er et mektig høydepunkt.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.