Tylden & co

Det vestlandske visepop- og dansebandet Bris slo gjennom for to år siden med debut-plata «Varme vindar». Nå er de tilbake med albumet «Dei evige tre», med viselåta «Da brenne eit lys» som første single. Albumet åpner med en lavmælt og stemningsfull versjon av «Den dag kjem aldri» basert på Vinjes dikt, som også står som noe av et høydepunkt. Ellers er det musikeren og komponisten Gunnar Engevik som står bak mange av låtene; en veteran i musikklivet som var svært så aktiv på Norsktoppen med bandet Kivi på 90-tallet. Men nå er det Bris det handler om, og det skjer med en gjennomført sympatisk utgivelse.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.