Sony

Bring Me The Horizon treffer publikum på begge ender av skalaen. Mange elsker bandets originale tilnærming til metal-sjangeren, men det finnes også de som ikke kan fordra bandets nye, blankpolerte musikalske uttrykk. «That’s the Spirit» kommer til å føre til ytterligere polarisering. De har intensivert eksperimenteringen fra «Sempiternal», forkastet growlingen og lagt til ytterligere elektroniske effekter. I dag framstår Bring Me The Horizon mest som en emo-indiepop-gruppe, og metalcore-bandet som fikk sitt gjennombrudd i 2006 er ikke til å kjenne igjen. Nye BMTH vil nok allikevel være til stor glede for mange, og «That’s the Spirit» er en velprodusert og tidvis fengende plate.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.