Bankers, BB Records

Børge Rømma er til vanlig vokalist i det særdeles populære bandet Too Far Gone, men nå tar han steget og debuterer på egenhånd. Som med Too Far Gone, går det i rock med en god dose country og høy partyfaktor. Rømma gir oss hverdagslige betraktninger om stort og smått, her er det kjærlighetserklæringer til både Fendergitaren hans («En Ny Kjærlighet») og til hjemplassen («Fosens Natur»). I sistnevnte sang får vi høre nødrimet «når kosen er på Fosen». Dårlige tekster er gjennomgående, noen av tekstlinjene er direkte pinlige. Melodiene er det heller ikke mye å hente fra, noe som gjør at «Bankers» er en plate som man bruker kort tid på å glemme.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.