Universal

Bon Jovi holder det fortsatt gående og utgir i disse dager sitt 13. studioalbum «Burning Bridges». Med all respekt for et band som har solgt titalls millioner av plater og stadig har fulle hus på sine konserter; denne plata kunne de spart seg. De fleste låtene er «leftovers» fra tidligere album som for eksempel «The Circle» fra 2009. Lite, eller ingenting, er tilbake av det som gjorde bandet til ett av verdens mest populære rockeband på 1980 og 1990-tallet. Med hits som «Livin’ on a Prayer», «Blaze of Glory» «You give love a bad Name» har Jon Bon Jovi & co. for alltid skrevet sitt navn inn i rockehistorien. Dessverre så virker det som alderen har innhentet bandet.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.