Julia Julia Records

Pop-duen BLØSH fikk sitt gjennombrudd i 2014 med singelen «C.A.t.L.Y.», og har bemerket seg på scenen gjennom samarbeid med artister som Lillebjørn Nilsen, Jonas Alaska, Mikhael Paskalev og Bow to Each Other. Med singelen «When Love Is Alive», gir de en liten smakebit i forkant av duoens kommende debutplate. Låten preges av en leken stil der de utnytter sine respektive instrumenter på en særegen og interessant måte. «When Love Is Alive» bygges opp av et melodisk og fengende vers før det hele toppes av et enestående vakkert refreng. Utgangspunktet er meget spennende, og man har god grunn til å glede seg til fortsettelsen.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.