Nilssen er for tiden på en liten turne med Fredholms Trio, som utenom han selv består av visesanger Evald Fredholm og fiolinist Elin Christensen.

Fredag kveld holdt de intimkonsert for naboer, venner og familie i bakhagen hos mor og far Nilssen i Brenneriroa, og etter pausen ble den talentfulle musikeren overrasket av Per Bekkevold fra Nordbygdarevyen.

Han overrakte Bygdesnadderprisen 2015 til den talentfulle musikeren.

- Veldig stas. Noe av det vanskeligste som musiker er å bli anerkjent på hjemmebane, sa Nilssen.

- står høyt

- Det du har oppnådd så langt er imponerende. Og det er flott at du fortsatt tar turen til Løten og skaper trivsel i hjembygda, sa Bekkevold under overrekkelsen.

Nilssen har tidligere vunnet Folkelarmprisen i 2015, og som danser har han også vunnet danseklassen på Landsfestivalen to ganger.

Men nå var det av sine egne han skulle få det.

- Når en får en pris som står høyt blant løtensokninger, så er det en stadfestelse for at jeg gjør noe som betyr noe for folk i Løten, jeg takker stort for anerkjennelsen, takket Nilssen.

Prisen er på 10.000 kroner, og er en årlig utmerkelse som deles ut av styret i Nordbygdarevyen.

Den deles ut til et formål eller en aktivitet som har stor betydninge for trivsel og samhold i lokalsamfunnet, og skal først og fremst gagne barn og unge.

Publikum koste seg også under konserten i de spesielle omgivelsene.

- Dette er koselig, kunne ikke vært bedre. Vi er nesten naboer, og har tatt turen rett over jordet her, sa Jorun og Ola Myki.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00