Duplex / Musikkoperatørene

Black Debbath fornekter seg ikke. «Universell Riffsynsing» har tekster som sparker i øst og mest mot vest, spesielt med tanke på harseleringen med plasseringsdebatten i låta «Til hælvete med Munchmuseet!». Flere enn Black Debbath-fans kan godt lytte til Egil Hegerberg & cos usensurerte tekster, for midt i all satire og humor finnes en dypere mening. Kvartetten følger opp soundet fra «Nå får det faen meg være rock!» fra 2013. De har alltid gitt f i sjangre og hva som er in, og duetten med Bjørn Eidsvåg og Hegerberg i låta «Pensjonsballade» må være noe av det kuleste i norsk musikk på lang, lang tid. Har du likt Black Debbaths seks album siden 1999 kan du trygt prøve dette også.Omtalt av Svein Erik LøbergTerning: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.