Sony

Det er mye spennende som skjer på rock-fronten i Sverige. Blues Pills, Horisont og ikke minst Skogen Brinner er eksempler på band som har dykket dypt ned i platesamlingen for å hente inspirasjon til å lage knall psykedelisk hardrock. Powertrioen Black Belt kommer ut av åtte års dvale, og returnerer med sitt tredje album «Three Man Army». Singelen «Desert Skies» åpner albumet og er en kjempelåt, det er velspilt og bredbent 70-talls rock med et fengende gitarriff. «Anchor» der en kubjelle (selvfølgelig) er en sentral del av låten, er også en av mine favoritter på albumet. Selv om «Three Man Army» er velspilt og tøft, skulle en ønske at det var flere sanger som utpekte seg.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.