BFI Records Inc / Playground

Når gamle helter rører på seg, kan det slå begge veier. Det kan bli patetisk, men så er ikke tilfelle med Billy Idols «Kings & Queens of the Underground». 80-talls helten med hits som «White Wedding», «Hot in the City» og «Rebel Yell», viser at han fortsatt har draget på rock'n roll. 58-åringen starter med «Bitter Pill» og snerten i vokalen er der fortsatt, dog kanskje ikke med samme styrke som før. Denne plata vil ikke gi engelskmannen nye hits på størrelse med dem som er nevnt over, men av positive kutt er det verdt å låne ørene til «Can't Break Me Down», «Save Me Now» og tittelkuttet, mens «One Breath Away» låter prikk likt som «Sweet Sixteen» og fint kunne vært utelatt.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Terning: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.