Universal

Gibbons er ikke fremmed med spanskklingende titler fra ZZ Top, heller ikke med litt latinorytmer i musikken, men tar det helt ut denne gangen med «Perfectamundo». Albumet, for øvrig Gibbons’ første soloalbum, er inspirert av afro-kubansk musikk. Heldigvis får vi noen av hans karakteristiske soloer spredd utover albumet, utenom de er dette ganske tynn suppe. Med vocoder-vokal og stramme trommer som kunne ha vært hentet fra en ZZ Top-plate fra 80-tallet, blir dette en ganske strevsom affære. Alt er ikke helt bekmørkt, bluesklassikeren «Baby, Please Don’t Go» funker selvsagt bra. Det er jo dette Gibbons kan best, det er også den låten som har minst latinoelementer.

Omtalt av David Jønsson

Terning 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.