Artist: Billie Van

Singel: Bitter

Vurdert: Merete Pascual, «Billie Van» fra Asker, slapp nettopp singelen sin «Bitter». Låta høres ut som en blanding av 90-tallets pop og dagens pop, mens refrenget har et tydelig Jonas Alaska uttrykk, bare med synth istedenfor gitar. Det er kanskje ikke så rart når vedkommende har produsert singelen sammen. Låta er sterkt synth-preget, og føles oppløftende. Det som dro låta ned for min del, må være de høye dataredigerte vokalene, som høres ut slik jeg innbiller meg at et marsvin ville hørt ut hvis det kunne synge. Teksten i «Bitter» er simpel og grei poptekst. Jeg vil anbefale låta som oppvarming til ditt 90-talls party.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.