Warner

Beth Hart (43 år) fra LA har ei stemme som kan løfte taket på de fleste bluesklubber. På sitt nye album «Better Than Home» trøkker hun dessverre litt for sjelden til. Hart har et hardt liv bak seg, noe hun dokumenterte i låta «Sister Heroine « (2010). Ei låt hun spilte på konserten undertegnede var så heldig å få oppleve på gamle Gregers desember 2010. Hun har også denne gangen skrevet en del sterke tekster om sitt liv. De siste årene har hun samarbeidet tett med gitaristen Joe Bonamassa. Når Hart nå står på egne ben igjen, er det med nye produsenter, Rob Mathes og Michael Stevens. Så kan man diskutere om hennes dempa sound kler henne like godt som det rått upolerte vi hørte på album som «My California» (2010) og «37 days» fra 2009. Hun har alltid hatt med seg noen tunge ballader, men på dette albumet er de i klart overtall. De rolige soul- og blueslåtene blir i lengden litt kjedelige. Det finnes dog sterke unntak, som «Trouble» samt den vakre avslutningen «As Long As I Have A Song».

Omtalt av Svein Erik Løberg

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.