Sony

Bertine Zetlitz lanserer mandag sitt første norskspråklige album etter å ha vært musiker i atten år og med fire Spellemannpriser på hylla. Tekstlig spenst har ofte preget låtene hennes, men den tekstlige styrken framstår aldri så tydelig som nå som hun har valgt morsmålet som sitt uttrykk. Samtidig har hun gått nye musikalske veger; fortsatt befinner hun seg delvis i et elektro-pop-landskap, men også et mykere, mer akustisk preg har kommet inn. Det kan nok føre til at albumet til dels får et annerledes, til dels modent, rolig og avdempet uttrykk, men samtidig som det umiskjennelig er hennes eget som videreføres.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.