Norcd

Jazz-septetten BenReddik stiller med en ganske så original besetning, bestående av vokal, bass og trommer sammen med en spenstig blåserrekke med to saxofoner og to tromboner. De sju møttes på jazzlinja i Stavanger, og dette er deres debutalbum. Medlemmene har signert hver sine låter, mens vokalist Marte Therese Jakobsen står for tekstene. Og det tekstlige – på norsk – er noe av det som både overrasker og skaper spenning med sin lyriske åpenhet. Uttrykket har stort spenn i seg, og har den kanskje mest smittende energien i de frie partiene, men har en fin kombinasjon av drivende trøkk og nerve også i de faste formene.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.