Artist: Courtnay Barret

Singel: Nameless, faceless

Vurdert: Den nye singelen til Courtney Barret er hennes første siden Lotta Sea Lice-prosjektet hun hadde med Kurt Vile. Denne nye singelen har et ganske annerledes uttrykk enn Lotta Se Lice, så det virker litt som om Barret ville gjøre noe med mer energi etter å ha samarbeidet med tunge Kurt Vile. Nameless, faceless faller praktisk talt inn i første vers, hvor den er på sitt roligste før det trøkker til ut i et refreng. Jeg synes trommene er spesielt stilige i låta, samt low-fi gitarsoloen i B-partiet. Courtney Barret har gitt singelen både sjarm og noen virkemidler som gjør ”Nameless, faceless” ekstra spennende.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.