Artist: Blest

Album: Blest

Vurdert: Blest består av Vamps eksmedlemmer Carl Øyvind Apeland, Paul Hansen og Torbjørn Økland, som snart slipper selvtitulerte «Blest». Det er fint og gjenkjennelig. De små melankolske luftlommene i blant annet «Bare du» bidrar til noe flott, som tidvis mangler i en start som havner litt i bakgrunnen. For det er ikke til å komme unna at flere av låtene valser seg gladelig og naivt gjennom første del. Det er avslappende og deilig å høre på, men av den grunn enda finere når dansen brytes for en liten stund. Siste del klatrer seg derimot oppover, og er lekent, eventyrlig og tidvis ganske så intenst. Låta «Komme Aldri Tilbake» stikker både sårt og godt i hjertet.

Omtalt av Aurora Overland


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.