Band: Queens of The Stone Age

Singel: The Evil Has Landed

Vurdert: Josh Homme er en mann med mange prosjekter. Et av de mest vellykkede er Queens of The Stone Age. Det folkekjære bandet er i disse dager ute med sin andre singel fra skiva «Villains». På seks og et halvt minutt klarer alternativrockerne å dra lytteren igjennom flere nyanser av eksperimentell rock. Etter det andre refrenget draes det hele ned i tempo og hele låta får en litt mer avslappa feel. «The Evil Has Landed» Er et solid kutt, men det mangler litt kuler og krutt for at den skal nå igjennom til lytteren på lik linje med bandets største hits. Alt i alt låter det allikevel tøft, men mange skulle nok ønske at uttrykket var hakket mer hissig.

Omtalt av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.