One Little Indian

44 år gamle Astrid Williamson fra Shetland gjorde seg først kjent med bandet Goya Dress. I 1996 ble bandet oppløst og i 1998 kom hun med sitt første soloalbum - «Boy For You». Hun har i mange år samarbeidet med Brian Eno, noe som gjenspeiles i lydbildet. Hennes sound er en salig miks av laidback elektroniske ballader og up-tempo dance nær Daft Punk. Damen er klassisk utdannet pianist og i «Scattered» viser hun hvilken eminent musiker hun er. Williamson er benådet med en skjønn stemme som står like godt til det rolige som til det mer dansbare som «Say Goodbye» og «Loaded Like a Gun». Platas høydepunkt kommer, etter denne anmelders mening, med låta «Ambienza». En meget laidback sak med Williamsoms vakre stemme i toppen av lydbildet. «We Go To Dream» er enkelt sagt en meget bra plate.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

ter ing 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.