Universal

Astrid Smeplass utmerket seg i Idol-sesongen 2013 med sin flotte stemme og sin unge alder, det var ingen tvil om hun var et stort talent. Selv om det ikke ble seier i Idol, fikk hun platekontrakt med Universal og ble sett på som en artist for fremtiden. Det var en meget lur plan. «Hyde» er en slepen og fengende poplåt med elementer av r’n’b. «Hyde» har også en sparsommelig og fragmentert produksjon signert Cal Maui & Blisse, som kler Astrid S sin stemme meget godt. Summen av dette har blitt til en flott 3-minutters poplåt. «Hyde» er altså en forsmak på debut-EPen til Astrid S som kommer på nyåret og med en slik forsmak er det bare å vente i spenning.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.