Warner

Den norske Urørt-vinneren og rapperen Arif (tidligere Phil.T.Rich) slipper i disse dager sin første fullengder to år etter EP’en «Aldri og Alltid». Det smeller fra første stund. Som Arif selv rapper «Mitt sverd er min penn og min penn foreviger mine ord»; artisten byr på viderekommende tekster og et album fullt av gullkorn. Med seg på «High End/Asfalt» har han med seg spennende artister som Unge Ferrari, Aon, Magdi fra Karpe Diem og Magnus Eliassen, kjent fra Sirkus Eliassen. «High End/Asfalt» blir et ambisiøst, merkverdig album fylt med både klubblåter og seriøse melodier. Med en solid produksjon er det klart at Arif er her for å bli.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.