Playground Music

Sverigefinske Anna Järvinen fikk gjennombrudd som soloartist med albumet «Jag fick feeling» i 2007, etter lang tid med bandet Granada. På hennes fjerde utgivelse, del én av «Buren», presenterer hun subtile popmelodier, nærmere bestemt halvakustiske discobeats. Samtidig klarer Järvinen å holde på visetradisjonen.

«Buren» åpner sterkt med den lett kjølige låten «Affären» som gir en sterk introduksjon av lydlandskapet artisten står i dag, før vi så blir tatt med videre inn i Järvinens låtskriverunivers som byr på låter om Stockholm, relasjoner og varme. Som album blir «Buren» noe i det korteste laget med sine fem spor, selv om dette kun er del én.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.