Universal

39-årige Ane Brun er en av Norges fremste musikere, uansett sjanger. Hun har siden debuten «Spending time with Morgan» i 2003 vært i konstant musikalsk utvikling. Så også på sitt sjette studioalbum; «When I’m Free». Brun har sagt at albumtittelen kan tolkes på flere måter, èn er at hun i 2012 ble alvorlig syk. Hun sier hun våknet en natt og tenkte; «Hvorfor er jeg så redd? Det hjelper meg ikke på noe vis, la både sinn og kropp få hvile så den kan bli frisk. Jeg kan i dag gå tilbake og kjenne på den følelsen og etter 2012 vil jeg si jeg har vært i stand til å møte livet på en helt annen måte.» Brun startet som en klassisk singer/-songwriter, den artisten hører vi lite til i 2015. Soundet er nærmest filmatisk og hennes sarte, men samtidig sterke stemme er det bærende element. Teamet har tydelig tatt seg god tid i studio, for dette er så tett opptil en perfekt produksjon man kan komme. «When I’m Free» garantert er noe av det beste musikkåret 2015 kommer til å by på.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.