Sony

Etter suksesskonserter blant annet for et utsolgt Eurosonic Festival tidligere i år og som stemmen bak Aviciis superhit «Fade into Darkness», slipper endelig Andreas Moe endelig sin solo-EP. På introsporet «Oceans» minner minner Moe om akustiske helter som Jack Johnson og Ben Harper, men har nok fortsatt noe å gå på før man kan plassere de ved siden av hverandre. «Borderline» bygger på mer pomp og prakt med det til tider pompøse Mumford & Sons-preget låta har. På egenhånd blir Moes firespors debut en enkel, men fengende introduksjon, og forhåpentligvis ligger det planer om et album rundt hjørnet.

Omtalt av: Christian K. Søberg

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.