Rapid Records

Andrea Dahle, opprinnelig fra Lillehammer, kom godt fra debuten med «Foxwood Lane» i 2012, og følger nå opp med det sympatiske og spennende albumet «Night Walk», der musikken utgis kun digitalt. Dahle hadde helt fra debuten utviklet et eget luftig poputtrykk, og har tatt det videre i både kompleksitet og variasjon i de nye låtene. Ikke minst stemmemessig har hun særpreg, og det er fortsatt i de litt luftige drømmestemningene hun er på sitt beste. Også tekstmessig viser hun at hun har mye å fare med, og det bidrar til å gjøre dette albumet til et ganske så helhetlig og gjennomarbeidet produkt, der hun også som låtskriver gjør sine saker med dyktighet.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.