Drug natt, Safe & Sound

Anders Bjørnvold har tatt vegen fra snekkerbua i Sørum til Bomb Shelter Studio i Nashville, og kommet hematt med rootsalbumet «Drug natt». Og det må han vært et vellykket besøk, for den druge natta inneholder mye av både grov grums og såre lengsler som Bjørnvold har funnet et godt treffende uttrykk for. Tematisk er han en nær slektning av Roy Lønhøiden, og mye handler om damer som har dratt, og når de kommer tilbake, går det ikke mye bedre. Tekstlig går han rett på sak; «gammal dritt skal brenne», konstaterer han og fyrer opp teakbordet hennes. Men han er også litt språklig leken iblant; «jeg vet ikke hvor du våkner / men jeg veit / å ikke vite / er like greit».

Omtalt av Geir Vestad

Terningkast 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.