Snaxville Recordings

Med albumet «Volt» avslutter Amund Maarud trilogien fra «Electric», som han fikk spellemannpris for, og oppfølgeren «Dirt». Nå har han vært tilbake hjemme i Snaxville Recordings i Skogbygda, og resultatet er et album der Maarud utforsker og utprøver uttrykket sitt i ganske så ulikeartde retninger, men alltid med bluesrocken i bunnen. Og selv om variasjonen er stor, er Maaruds musikk som alltid fylt av energi, og ikke minst som gitarist viser han gang på gang sin styrke. Her er det kraft og dynamikk for alle pengene, og selv om ikke forholdet mellom de ulike låtene alltid er like tydelig, er det et knippe låter som serveres som alle har Maaruds særegne kraft som et karaktertrekk.

Omtalt av Geir Vestad

terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.